Beautique Nathalie; meer dan een schoonheidsspecialist.

Gespecialiseerd in - en vooruitstrevend op het gebied van huidverbetering voor mannen en vrouwen.


Met ruim 15 jaar ervaring in het vak biedt mijn huidverzorgings- praktijk hoogstaande behandelingen, ontharingsmethode, wellness, kwaliteitsproducten van Retipalm, Skeyndor en Lavera en oplossingen voor een diversiteit aan huidproblemen zoals rimpels, rokershuid, couperose, verslapte huid, acne, striae, littekens en cellulite.

In Huidverbeteringspraktijk Nathalie te Apeldoorn krijgt u de gelegenheid om even heerlijk te ontspannen en te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Even tijd voor u zelf, voor uiterlijke verzorging…

Uiterlijke schoonheid is verbonden aan een gezonde lifestyle; het kan u er fantastisch uit laten zien! Dagelijks intensieve verzorging van uw huid met de juiste producten plus regelmatige behandelingen bij de schoonheids-specialiste, zorgen dat u zich al vanaf de leeftijd van 35 jaar onderscheid van personen die hier geen aandacht aan besteden.

Graag geef ik u ook vrijblijvend tips voor een gezonde voeding voor het opbouwen en verbeteren van uw schoonheid en gezondheid.
 


Nagenieten van een behandeling doet u bij Beautique Nathalie onder het genot van een kop thee of heerlijke Nespresso. Een gezonde schoonheid begint vandaag nog!
Neem contact op, u bent van harte welkom!

Nathalie Klijmeij
Beautique Nathalie | Apeldoorn